Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een liefde voor sport.
Met dit breed opgeleide team houden we elkaar scherp en begeleiden we de workouts met deskundigheid en aandacht. 
 
 


 

Ronald van Rangelrooij

Ronald van Rangelrooij

it's all about the technique

Met ruim 12 jaar ervaring is Ronald een personal trainer van het eerste uur. Hij weet je te lezen en op een persoonlijke manier te begeleiden bij het zetten van stappen buiten je comfort zone. Niet altijd even leuk,
wel het meest effectief!

Good to know!
Naast personal training werkt Ronald al 28 jaar in het Casino. Hier is hij verantwoordelijk voor tafelspelen. Geen toeval, want Ronald en spelletjes gaan hand in hand.

"Binnen Gymbox is het ook een beetje een spel"
Het spel zit met trainen in je hoofd. Het spel tussen de stemmen die willen opgeven of doorgaan.
Ronald heeft jaren ervaring in het geven van groepslessen. Maar CrossFit was de eerste vorm van groepsles waarbij je écht buiten je comfort zone treedt. Dit had hij nergens anders ervaren.

"In de meeste groepslessen kan je op je gemak blijven trainen, maar CrossFit duwt je soms uit het gemak. En daar behaal je de resultatenOok al wil je niet, het gebeurt op gegeven moment. Dit geeft later zo’n euforisch gevoel." 

Ronald weet je vertrouwen te geven op de vlakken waar het soms mist. Het is een technische coach die je met kennis en ervaring laat inzien dat je verder kan komen dan je zelf denkt. 

Specialiteiten

  • Techniek
  • Voeding en leefstijl
  • Hormonal profiling


Ronald geeft training op donderdag avond. Verder is hij gedreven Geocacher, wil je weten hoe veel caches hij gekraakt heeft? Vraag het hem in de box!

arrow_upward