Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Niels Meijerink

Niels Meijerink

Mr. Gymnastics

Opgegroeid in Noordwijk en van jongs af aan al op het strand te bekennen. Niels is al meer dan 15 jaar bezig met watersporten, heeft zijn eigen kitesurf school in Wassenaar, is master in Gymnastics en professioneel koffiedrinker. 

Plezier hebben staat voorop in de workouts bij Niels. En begrijp hem niet verkeerd, want wanneer de klok aangaat is het gewoon keihard werken. 

Good to know!
Niels heeft veel ervaring in het begeleiden van buitensporten, zoals kitesurfen, golf surfen en andere strand activiteiten. In zijn tijd op het CIOS is hij duikinstructeur geweest in Curacao. Hiernaast gaf hij in de zomers les op het strand in Noordwijk. Na jaren ervaring besefte hoe hij zijn eigen kitesurfschool wilde runnen en opende Windhoek Kitesurfschool in Wassenaar. 

Die eerste WOD
Niels traint al 5 jaar bij Gymbox en zijn eerste kennismaking met CrossFit is er eentje om niet snel te vergeten: back squats met Ronald. Hij kon een week niet meer lopen en dat is precies de reden dat hij terug kwam. 

“Er hangt een gezonde competitieve sfeer hier binnen. Als je een work out doet en je ziet dat iemand anders net voor loopt, wil je diegene bijhouden. Hierdoor push ik mezelf elke keer weer net wat verder. Deze competitie houdt het spannend en geeft me reden om terug te komen.” 

En dat kan je ook verwachten van Niels als coach. Hij zorgt ervoor dat je kan focussen op  het verbeteren van je techniek en vaardigheden. Hij daagt je uit om uit je comfort zone te stappen en hij is er wanneer jij denkt dat je niet verder kan. Zo maak je progressie en blijft het trainen leuk. 

Specialiteiten

  • Gymnastics
  • Mental toughness
  • Personal training
  • Koffie! Niels is altijd in voor een bakkie na de WOD

Natuurlijk kan je voor nog veel meer bij Niels terecht. Vraag het hem in de box!

 

 

 

 

 

arrow_upward