Mirjam Loerakker

Mirjam Loerakker

Powerwoman

Graag stel ik mijzelf even voor; Ik ben Mirjam, geboren in 1979. In mijn jeugd heb ik allerlei sporten geprobeerd, maar er is nooit iets echt blijven hangen. Zwemmen vond ik niet veel, bij atletiek vond ik het kogelstoten mooi maar het hardlopen wat minder. Toch heb ik jarenlang geprobeerd om hardlopen een beetje op te bouwen. Dat ging dan een paar weken goed maar de motivatie nam toch altijd rap weer af. 

Een jaar of 4 geleden heb ik het wielrennen ontdekt, en dat bleef behoorlijk hangen. Ik wilde sterker worden dus ben ik begonnen met krachttraining, met als hoofddoel sterker worden met fietsen. Krachttraining ging toch een beetje vervelen, dus heeft mijn broer mij een keer meegesleept naar Crossfit.

Diep in mijn hart was ik meteen verkocht, maar de drempel om toch echt te beginnen was er wel. Kan ik dit wel? Maar door de goede begeleiding van mijn inmiddels 'nieuwe' collega's heb ik mij ontwikkeld tot mijn huidige niveau.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en ben ik helemaal besmet met het CrossFit virus. Ik vind het supergaaf om te werken aan mijn sterke punten en begin ook steeds meer plezier te hebben in het werken aan mijn mindere punten. En wat is er mooier dan anderen helpen het beste uit zichzelf te halen! Graag help ik jou ook om je doelen te behalen en een fitter en gezonder leven tegemoet te gaan.

Specialiteit

  • Olympisch gewichtheffen
     
arrow_upward