Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Mieke Wormgoor

Mieke Wormgoor

Kids & Teens

Ze komt uit een actief gezin waar vroeger werd gestoeid op professioneel niveau. Waarom zou je spelen als je ook met je broers kan vechten? Mieke heeft op hoog niveau aan kunstschaatsen gedaan. Bij Gymbox geeft ze Personal Training en is ze vaste invaller voor Kids & Teens. 

"CrossFit Kids is eigenlijk buitenspelen voor avonturiers maar dan binnen."
Kids kunnen zichzelf zijn, worden uitgedaagd en leren samenwerken. Ze kunnen hun ei kwijt en tegelijkertijd leren ze over het leven. Dat maakt het Kids & Teens programma zo nuttig.

Mieke is een doelgerichte en gedisciplineerde coach. Ze heeft een goede kijk op hoe het lichaam functioneert en hoe je het kan verbeteren door op hoge kwaliteit en intensiteit te bewegen. Tijdens haar studie aan het CIOS heeft ze alle sporten wel zo’n beetje geprobeerd. Toen ze voor haar stage bij Gymbox kwam, veranderde haar motivatie om te sporten.

"Ik realiseerde me door CrossFit hoe sterk je kan worden. Ik begon er beter uit te zien, kreeg veel meer energie, werd sterker. Ik bereikte eigenlijk alles wat ik buiten sporten om wilde bereiken, door te trainen. Je wordt elke dag weer opnieuw getest en uitgedaagd. Hierdoor blijf ik gemotiveerd en train ik met plezier." 

Good to know!
Na het CIOS is Mieke begonnen in Leiden aan de opleiding toegepaste psychologie. Naast trainen verdiept ze zich in het menselijk brein en dit past ze gelijk toe als coach. 

Specialiteiten

  • Kids & Teens
  • Personal Training
  • Leg day


Mieke is de vaste invaller voor de Kids & Teens. Daarnaast geeft ze personal training.

arrow_upward