Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Merijn Heijstek

Merijn Heijstek

Training en herstel

Merijn is het liefste buiten. Hij is gepassioneerd van sport, beweging, fysiologie, anatomie en eigenlijk alles wat te maken heeft met hoe je een zo energierijk leven kunt creëren voor jezelf. 

Toen hij na de schoolbanken aan een commerciële opleiding begon, kwam hij er al snel achter dat hij veel te veel energie had om stil te zitten. Hij besloot om zijn studie in te wisselen voor diverse cursussen in het fitness vak en later een studie fysiotherapie. 

Good to know!
Merijn kickbokst op hoog niveau en hoe wij trainen bij de box, sluit goed aan zijn algehele fitheid; van fysiologie tot mobility en motoriek. Alleen...

“Balans houden is soms lastig met trainen, het gaat namelijk niet alleen om hoe vaak je traint maar ook hoe goed je slaapt, hoe je herstelt, wat je eet en hoeveel stress je ervaart.”

Nadat Merijn zelf te vaak en te veel heeft getraind merkte hij dat hij geen energie meer had om door de dag heen te komen. Door verder te kijken dan alleen de hoeveelheid trainingen en 'zo fit mogelijk willen zijn', ontwikkelde hij een holistische kijk op fitheid. De impact van slaap, ademhaling, stressfactoren, voeding en ons immuunsysteem onderschatten we. En in plaats van drie keer per week hardlopen, is het ook prima - en soms zelfs beter - om ervoor te kiezen een lang stuk te gaan wandelen.

Met behulp van Merijn kun je zelf naar deze factoren kijken en een optimale balans creëren. 

Specialiteiten

  • Personal training
  • Personal coaching 
  • Balans tussen trainen en herstel
arrow_upward