Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Menno de Jong

Menno de Jong

Power hour

Hij kan lastig stil zitten en daar heeft Menno van jongs af aan iets op bedacht; sporten. Van judo, rugby tot kickboksen, waterpolo, kitesurfen en wielrennen. Menno heeft het allemaal gedaan en is nog steeds op veel vlakken actief. Toen Ronald hem voorstelde of Gymbox niet iets voor hem was, was zijn reactie; ik vind álles leuk maar ik houd wel van variatie. En achteraf bleek het een perfecte match.

"Hier is zoveel variatie in de workouts en tegelijkertijd ben je maar met 1 ding bezig: fitter worden."

Inmiddels traint Menno meer dan vier jaar bij de box en combineert hij het met waterpolo, kitesurfen en wielrennen. Vanuit zijn sport achtergrond beleeft hij plezier in het proces om mensen te begeleiden in fitter worden. "Het helpt je om mentaal sterk en positief in het leven te staan."

Good to know!
Menno is afgestudeerd in sport management en bleef na het schrijven van zijn scriptie voor AALO werkzaam binnen het bedrijf. Hier heeft hij de fijne kneepjes van het fitness instructeur vak geleerd. Inmiddels heeft hij een fulltime baan maar aangezien zijn energie oneindig is, bleef het coachen in zijn hoofd zitten. Toen het Coach Development Programma voorbij kwam greep hij zijn kans waardoor hij nu beide combineert.

Menno weet van elke les een feest te maken, hij is naast coach de officiële quiz master van de box en met zijn positieve energie vliegen de workouts voorbij.

Specialiteiten

  • Positieve mindset
  • Gymnastics
  • Salsa, pubquiz en gezelligheid! 
arrow_upward