Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Marielle Sterrenburg

Marielle Sterrenburg

CrossFit Kids Coach

Ze leert kinderen om samen te werken, grenzen op te zoeken en aan te geven. Ze kijkt per kind wat het nodig heeft, zorgt ervoor dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en met een glimlach de deur uit gaan.

Mariëlle geeft sinds 2006 diverse groepslessen zoals bootcamp, pilates en aerobics. Daarnaast werkt ze als pedagoge. Door kinderen op jonge leeftijd op een leuke manier te laten sporten ontwikkelen ze een positieve associatie met sport. Hier profiteren ze hun leven lang van.

"Onze maatschappij bestaat uit samen werken. In de CrossFit kids lessen leren kinderen dit op een speelse manier. Het gaat veel verder dan sport. De groep leert voor elkaar te zorgen, elkaar aan te moedigen en samen op te ruimen. Kinderen ontwikkelen zich fysiek, mentaal en sociaal." 


Het doel van Mariëlle is om kinderen verantwoord en met veel plezier te laten sporten, en alles uit zichzelf te laten halen. Zo krijgen zij meer zelfvertrouwen, wordt hun weerbaarheid vergroot en leren ze samenwerken!

Good to know!
Mariëlle sport sinds de opening bij Gymbox.  Twintig jaar geleden kwam ze erachter dat ze Diabetes Type 1 had. Door te sporten en continu haar grenzen te verleggen, heeft ze leren luisteren en vertrouwen op haar lichaam. "Je kan je geblokkeerd of geremd voelen met diabetes; sport kan dat positief veranderen."

Specialiteiten

  • Kids & Teens 
  • Positieve mindset 
  • Sporten met diabetes 


Mariëlle geeft les op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

arrow_upward