Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een passie voor sport.
Dit breed opgeleide team houdt elkaar scherp, besteedt aandacht aan verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat jij met aandacht en sportplezier kan trainen.
 


 

Marcel Akerboom

Marcel Akerboom

Everybodys friend

Sporten is de belangrijkste 'bijzaak' in zijn leven. Marcel is voormalig Nederlands voetballer en speelde meer dan 10 jaar voor diverse profclubs. Tegenwoordig traint hij het eerste van VV Noordwijk en geeft hij WODs en personal training bij Gymbox.

"Toen ik met CrossFit begon, vond ik eindelijk de uitdaging weer terug die ik ook had binnen voetbal. Door de variatie in de WODs maak je continu nieuwe bewegingen en werk je aan techniek en kwaliteit. Als coach wil ik ieder individu hierin goed begeleiden zodat je met plezier blijft trainen." 

Marcel is een vakkundige coach. Hij vindt het belangrijk dat je op een ontspannen, niet obsessieve manier werkt aan het verbeteren van jezelf. Trainen moet leuk blijven zodat je het op de lange termijn vol kan houden. Plezier hebben en daarbij iedere training het uiterste uit jezelf halen zijn belangrijke factoren om je doelen te behalen.

Good to know!
Marcel voetbalt tegenwoordig bij VV Noordwijk. In 2010-2011 zijn ze kampioen geworden van de Hoofdklasse A en door deze prestatie is zijn team gepromoveerd naar de Topklasse!  

Specialiteiten

  • Sportspecifieke training
  • Olympic Weightlifting
  • Personal training en personal planning voor het behalen van je doelen en het behouden van motivatie


Marcel geeft training op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor een tompouce van George Vis mag je hem wakker maken!

arrow_upward