Gepassioneerde en toegewijde coaches

 
Allen een andere sportachtergrond, allen een liefde voor sport.
Met dit breed opgeleide team houden we elkaar scherp en begeleiden we de workouts met deskundigheid en aandacht. 
 
 


 

Jack van Starkenburg

Jack van Starkenburg

Best 'intern' ever!

Jack is begonnen bij Gymbox als ‘the best intern ever’. Voor zijn opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid kwam hij bij de box terecht en was meteen verkocht aan de manier van trainen, het sociale aspect, en het kunnen leren binnen het team. Toen hij de kans kreeg om mee te doen aan het Coach Development Programma hoefde hij geen seconde na te denken en de rest is geschiedenis.

Na een intensief mentor programma onder begeleiding van onze coaches, is Jack sinds juni 2020 officieel coach bij Gymbox. Voordat hij aan zijn opleiding begon, was Jack op het voetbalveld of in de sportschool te bekennen.

Good to know!
Voor Jack is sporten een moment om je hoofd leeg te kunnen maken en tegelijkertijd iets te doen wat je leuk vindt. Het sociale aspect in combinatie met de techniek die bij ons trainingsprogramma om de hoek komt kijken, houdt je scherp en zorgt ervoor dat je telkens weer iets nieuws leert.

Volgens Jack kun je het proces van fitter worden vergelijken met het leven.

"Je steekt ergens werk in en je krijgt daar wat voor terug. Net zoals in je carrière. Alleen als je traint, krijg je er bijvoorbeeld sterkere benen en een fitter lichaam voor terug. Daarin moet je wel op allerlei fronten investeren; alleen dan werkt het. Eigenlijk kun je het het beste vergelijken met een relatie ;-)”

Jack als coach is vrij relaxed en wel in voor een grapje, er moet een goede balans zijn tussen gezelligheid en het leren op alle fronten die te maken hebben fit zijn en blijven.


Specialiteiten:

  • Olympic Weightlifting
  • Techniek & uitvoering
arrow_upward