Dennis Mounourij

Dennis Mounourij

Deadlift master

Ik, Dennis Mounourij, wil mijzelf even aan jullie voorstellen. Toen ik in 1966 ben geboren is mijn sportcarrière toch pas begonnen in mijn 3de levensjaar, en ben daar tot op heden nooit mee gestopt.

Zo heb ik aan wedstrijdzwemmen, waterpolo, judo, jiu-jitsu, atletiek en fitness gedaan. Sinds de opening van Gymbox in 2014 doe ik aan CrossFit en kwam meteen tot de conclusie dat dit mijn sport ging worden!

CrossFit met zijn diversiteit is veel meer dan welke andere sport dan ook. Door de vele onderdelen die erin zitten en je daar in te bekwamen is alleen al een prachtige uitdaging. En door die uitdagingen aan te gaan en je grenzen te verleggen heb je goede begeleiding nodig, en daar zijn dan weer goed gemotiveerde coaches voor nodig.

Daar wil ik je dan graag bij helpen, zodat de doelstelling die je wilt bereiken ook gaat bereiken op een vrolijke plezierige manier.

Ik hoop dat een ieder die bij Gymbox komt sporten net zoveel plezier aan CrossFit beleeft of gaat beleven als ik zelf en dat we nog vele WOD’s samen zullen doen.

Sportopleidingen

  • Certified CrossFit Level 1 trainer
  • By the Numbers coach
     
arrow_upward