Crossfit Kids & Teens

Play is our brain's favorite way of learning

Als kinderen opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat sporten een prioriteit voor het leven blijft. Lijkt het je wat voor je kids of nichtjes/neefjes, klik dan hier voor een GRATIS Crossfit Kids proefles.

 

CrossFit voor kids & Teens van 4 tot 18 jaar

Het is geen vereenvoudiging van CrossFit, maar een CrossFit programma speciaal ontworpen voor kinderen en hun specifieke ontwikkelingsbehoeften. CrossFit Kids laat kinderen meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen en leren werken door teamwork! De nadruk ligt op kinderen sneller, sterker, fitter en meer capabel maken maar het meest belangrijke is: er plezier in hebben.

Goed voor later

Door te sporten krijgen kinderen sterkere spieren en botten, een gezondere lichaamscompositie en minder kans op overgewicht. CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Het gaat van gewichtheffen tot gymnastiek. Kinderhersenen zijn als kleine sponzen, ze popelen om neurologische verbindingen en aanpassingen te maken. Hoe meer kinderen worden blootgesteld aan allerlei prikkels als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen ze ontwikkelen en deze behouden voor de rest van hun leven.

Crossfit Kids & Teens programma

Kids van 4 t/m 9 jaar stromen in de Kids lessen in.
Vanaf 10 t/m 17 jaar doe je mee met de Teens.
De lessen worden verzorgd door gecertificeerd CrossFit Kids coach Marielle Sterrenburg.

LESTIJDEN
Di 15:45-16:30 CrossFit Kids 
Vr 15:45-16:30 CrossFit Kids 

Di 16:30-17:30 CrossFit Teens
Do 16:30-17:30 CrossFit Teens
Vr 16:30-17:30 CrossFit Teens

KOSTEN
1x p.w. € 29,50 per maand (€ 6,80 per les)
2x p.w. € 44,50 per maand (€ 5,13 per les)
10 rittenkaart € 85,- (6 mnd geldig)
De Kids en Teens abonnementen zijn voor een periode van 3 maanden en worden hierna per kalendermaand verlengd.

arrow_upward