Crossfit voor kids

we stop when we're done

Als kinderen opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat sporten een prioriteit voor het leven blijft. Lijkt het je wat voor je kids of nichtjes/neefjes, klik dan hier voor een GRATIS Crossfit Kids proefles

 

CrossFit voor kinderen van 5 tot 15 jaar

Het is geen vereenvoudiging van CrossFit, maar een CrossFit programma speciaal ontworpen voor kinderen en de specifieke ontwikkelingsbehoeften van deze doelgroep. CrossFit Kids laat kinderen meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen en leren werken door teamwork! De nadruk ligt op kinderen sneller, sterker, fitter en meer capabel maken maar het meest belangrijke er plezier in hebben.

Goed voor later

Door het sporten krijgen de kinderen sterkere spieren en botten, een gezondere lichaamscompositie, minder kans op overgewicht en een betere kijk op het leven. CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Het gaat van gewichtheffen tot gymnastiek. Kinderhersenen zijn als kleine sponzen, ze popelen om neurologische verbindingen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen komen als reactie op de prikkels. Hoe meer kinderen worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen kunnen ze ontwikkelen en behouden ze deze de rest van hun leven.

Crossfit Kids programma

De lessen worden verzorgd door gecertificeerd CrossFit Kids coach Marielle Geerlings.

Lestijden
Di 15:45-16:30 CrossFit Kids 
Vr 15:45-16:30 CrossFit Kids 

Di 16:30-17:30 CrossFit Teens
Do 16:30-17:30 CrossFit Teens
Vr 16:30-17:30 CrossFit Teens

KOSTEN
1x p.w. 29.50 per maand (€ 6,80 per les)
2x p.w. 44,50 per maand (€ 5,13 per les)
10 rittenkaart € 85,- (6 mnd geldig)
De kids abonnementen zijn voor een periode van 3 maanden en worden hierna per kalendermaand verlengd.

arrow_upward