Het aanbod van Gymbox

Het aanbod van Gymbox

Ontdek het veelzijdige aanbod van Gymbox

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

Zoek jij een CrossFit Box in Noordwijk waar jij je thuis wilt voelen? Dan is Gymbox de beste keuze! Kom bij ons sporten en ervaar het veelzijdige aanbod aan apparatuur. Wij helpen jou om fitter, gezonder en slanker te worden. Ben je nog niet ervaren met CrossFit? Maak je geen zorgen. CrossFit is voor iedereen toegankelijk en kan je beoefenen op je eigen niveau. Wij zijn bereid om je persoonlijk te begeleiden om te kijken wat het best bij jou past. Vul een gratis intake formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Personal Training
Personal Training

Haal meer uit je trainingen door begeleiding van professionele trainers. Bij ons krijg je een persoonlijke coach toegewezen die focust op het behalen van jouw doelen. Maak kennis met onze persoonlijke, uitdagende en leuke trainingen. Wij kijken er naar uit om met jou aan de slag te gaan!

CrossFit Kids & Teens
CrossFit Kids & Teens

Ben je nog geen 18 jaar, maar wil jij al beginnen met CrossFit? Dat kan met CrossFit Kids & Teens. Onze trainers zorgen voor leuke en veilige trainingen. Kom na school lekker bij ons sporten.

Voedingsadvies
Voedingsadvies

Voor het optimale lichamelijke resultaat speelt voeding een belangrijke rol. Elk lichaam is anders. Onze personal trainers kunnen samen met jou een persoonlijke voedingsplan opstellen. Dit vergroot de kans op het gewenste resultaat.

Wat onze leden zeggen

Claudine de Greef

“In 1 woord: top! Vanaf het eerste moment heb ik mij enorm welkom gevoeld. De members & coaches voelen als vrienden, de coaches zijn zeer bekwaam en goed opgeleid en de lessen zijn super uitdagend, afwisselend en leuk. Ik wou dat ik dit jaren eerder was gaan doen! Voor iedereen die op een veilige, leuke manier met leuke mensen fitter wil worden..”

Claudine de Greef

Wil van Noort

''Na lang getwijfeld te hebben (is het wel wat voor mij?) sport ik nu ruim 1,5 jaar bij Gymbox en dit had ik dus jaren eerder al moeten doen! Vanaf de eerste kennismaking met 1 vd coaches voelt het goed.''

Wil van Noort

Florianne Paap

“Fijne sportschool met veel persoonlijke aandacht en focus op een goeie techniek.”

Florianne Paap

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Intake!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van crossfit tot fitness bij Gymbox

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Noordwijk. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: crossfit, vrije fitness en groepslessen voor zowel volwassenen als kids. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

× WhatsApp ons!